Anna

Polkuni tähän hetkeen

Kuka olen

Olen koulutettu (Doules 2020) sertifioitumassa oleva doula, imetystukiäiti (Imetyksen tuki ry, 2016), imetysohjaaja (WHO), äitiysvalokuvaaja sekä kohta neljän rakkaan lapsen äiti. 

Miten olen päätynyt tähän hetkeen

Kovin pienestä asti olen tuntenut vetoa elämän ihmeellisyyteen. Olen viisivuotiaana kertonut, että minusta tulee isona äiti. Ehkä juuri se, äitiys, on antanut viimeisen sysäyksen ja rohkeuden minulle kulkea kohti sitä, mitä ihan oikeasti haluan. Lastemme odotukset, synnytykset ja vanhempana heille oleminen ovat muuttaneet itseäni, kokemuksiani ja näkemyksiäni siitä, miten synnytykseen ja vanhemmuuteen voi valmistautua ja kasvaa. Nyt koen tekeväni jotain tärkeää ja merkityksellistä.

Suurin intohimoni on kuulla ja oppia erilaisista odotuksista, synnytyksistä, imetyksistä ja vauvavuosista. Lisäksi haluan ikuistaa näitä elämän herkimpiä hetkiä valokuvien muodossa. Kaikki aiheeseen liittyvä kiinnostaa ja koskettaa. Luen paljon aiheeseen liittyvää kirjallisuutta ja etsin aktiivisesti uusia mahdollisuuksia kouluttautua.