Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Olen käynyt helmikuussa 2022 Elonaskeleen koulutuksen vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan. Hoito on vauvalle lempeä ja tehokas. Hoidot tehdään yleensä sarjahoitona ja saadaksenne pysyvämpiä hoitotuloksia toivoisinkin, että sitoutuisitte tarvittaessa vauvan kanssa kolmen (3) - viiden (5) hoidon sarjaan.  Yksi hoito kestää noin 30min, mutta aikaa sille kannattaa varata kokonaisuudessaan noin 1h.

Vauvahieronnasta voi saada avun moneen haasteeseen, mm. vauvan kehon kireyksiin, suolistovaivoihin, refluksiin, unihaasteisiin tai koliikkioireisiin. 

Olen tällä hetkellä vielä pääosin vanhempainvapaalla, joten työskentelen vain sunnuntaisin. Voit pyytää minut kotiinne tekemään vauvalle hoidon tai halutessanne hoito voidaan tehdä minun luonani. Oma koti on vauvalle hyvä ja turvallinen paikka hoidolle. Ette tarvitse hoitoa varten mitään erityistä, voin tehdä hoidon lattialla ja tuon kaiken tarvittavan mukanani.

Vasta-aiheita hoidolle ovat kuume, infektiot, antibioottikuurit ja viimeisen 3 vuorokauden sisällä saadut rokotteet. Huomioithan nämä siis varatessanne aikaa ja siirrä tarvittaessa jo varattua aikaanne. 

Soita tai laita viestiä puhelimeeni (Anna p. 045 669 4216) tai ota yhteyttä varataksesi ajan.

Hoidon hinta 42e (sis. ALV 24%) kun hoito tehdään kotonani Kasurilassa tai alle 20km säteellä sieltä. Muuten matkakulut 0,43e/km lisätään.