Hoidot

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Olen käynyt helmikuussa 2022 Elonaskeleen koulutuksen vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan. Hoito on vauvalle lempeä ja tehokas. Hoidot tehdään yleensä sarjahoitona ja saadaksenne pysyvämpiä hoitotuloksia toivoisinkin, että sitoutuisitte tarvittaessa vauvan kanssa kolmen (3) - viiden (5) hoidon sarjaan. Yksi hoito kestää noin 30min, mutta aikaa sille kannattaa varata kokonaisuudessaan noin 1h.

Vauvahieronnasta voi saada avun moneen haasteeseen, mm. vauvan kehon kireyksiin, suolistovaivoihin, refluksiin, unihaasteisiin tai koliikkioireisiin.

Teen hoitoja tällä hetkellä kotikäynteinä. Koti onkin vauvalle turvallisin paikka olla hoidettavana.

Vasta-aiheita hoidolle ovat kuume, infektiot, antibioottikuurit ja viimeisen 3 vuorokauden sisällä saadut rokotteet. Huomioithan nämä siis varatessanne aikaa ja siirrä tarvittaessa jo varattua aikaanne.

Soita tai laita viestiä puhelimeeni (Anna p. 045 669 4216) tai ota yhteyttä varataksesi ajan.

Hoidon hinta 46e (sis. ALV 24%), kun hoito tehdään alle 10km säteellä Siilinjärven Kasurilasta. Muuten matkakulut 0,46e/km lisätään.


Odottajan hemmotteluhoito

Kutsu minut kotiisi tekemään ihana odottajan hemmotteluhoito.

Doulana tiedän paljon odottajan kehosta ja siitä miten sitä hoidetaan, hellitään ja tuetaan jaksamaan tuon monen kuukauden tärkeän tehtävänsä aikana ja sen jälkeen. Tiedän miten mieltä ja kehoa tuetaan lempeästi valmistautumaan kohti synnytystä.

Hoidolle varataan 75min aika. Saat laskeutua hierontapöydälle rentouttavaan koko kehon hoitoon ja voimme lisäksi yhdessä miettiä odotustasi ja synnytykseen valmistautumistasi tukevia harjoitteita joilla itse kotona tukea kehon jaksamista. Hoito sopii kaikissa odotuksen vaiheissa oleville sekä jo synnyttäneille hemmotteluun.

Hoidon hinta on 58e tai kolmen kerran sarjakortti 155e. Kilometrikorvaukset 10km päähän kodistani Siilinjärven Kasurilasta sisältyy hintaan, jos matkaa enemmän, lisätään kilometrikorvaukset 0,46e/km hintaan.