- Tällä hetkellä teen hoitoja viikonloppuisin Kuopion Kylmämäellä sekä kotikäynteinä laajasti Pohjois-Savon alueella myös arkisin -

Synnytyksen käynnistys vyöhyketerapian avulla

Raskauden tullessa täysiaikaiseksi, voidaan vyöhyketerapeuttisella käynnistelyhoidolla auttaa synnytystä käynnistymään. Synnytyksen käynnistelyhoito vyöhyketerapian avulla voidaan tehdä kun raskausviikkoja on vähintään 39+0 (tapauskohtaisesti myös aiemmin, mikäli lääketieteellisestä syystä on varattu käynnistysaika). Hoito valmistelee kehoa vyöhyketerapeuttisin keinoin synnytykseen ja hoidon aikana aktivoidaan synnytyksen käynnistymistä edistäviä pisteitä. Hoito myös tasapainottaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä tarjoten mahdollisimman optimaaliset olosuhteet synnytyksen käynnistymistä varten.

Yleensä 1-2 hoitokertaa riittää. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä uudelleen jopa 2-3päivän välein. Vauva syntyy, kun äiti ja vauva ovat siihen valmiita ja tällä hoidolla on tarkoituksena edistää molempien valmiuksia syntymään vyöhyketerapeuttisin keinoin.

Vasta-aiheita hoidolle ovat verenvuoto emättimestä, voimakas kipu vatsan ja lantion alueella (ennen lääkärin konsultaatiota), kivuliaat supistukset ennen rv 38 ja raskausmyrkytys

Hoidolle varataan 90min aika

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Tasapainoinen, hyvinvoiva keho on voimavara lähestyvässä synnytyksessä. Hoito sopii raskaana olevalle ja synnyttäneelle vanhemmalle. Hoito on turvallista tehdä raskauden missä tahansa vaiheessa. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on yhdistelmä ayurveda-hieronnan lempeitä otteita ja vyöhyketerapian tehokkaita vaikutuksia. Se on ihanasti syvärentouttava.

Vyöhyketerapeuttisella raskaushieronnalla voidaan esimerkiksi:

- hoitaa kehon erilaisia jännitystiloja (esim. liitoskivut, lihaskivut), turvotuksia, unettomuutta, stressiä

- tasapainottaa aineenvaihduntaa, rauhoittaa hermostoa ja tukea hormonitoimintaa

Hoidolle varataan 75min aika. 

Vasta-aiheita hoidolle ovat verenvuoto emättimestä, voimakas kipu vatsan ja lantion alueella (ennen lääkärin konsultaatiota), kivuliaat supistukset ennen rv 38 ja raskausmyrkytysSynnyttäneen ja vauvan yhteinen hoito

Synnyttänyt keho ja mieli tarvitsevat hoivaa ja kannattelua. Vyöhyketerapeuttinen hieronta synnyttäneen kehon rentouttamiseen, hoitamiseen ja palautumisen tukemiseen. Tässä hoidossa hoidetaan sekä synnyttänyt, että vauva vyöhyketerapeuttisen hieronnan keinoin. 

Käynnille varataan 90min aika. 


Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Hoito on vauvalle lempeä ja tehokas. Hoidot tehdään yleensä sarjahoitona ja saadaksenne pysyvämpiä hoitotuloksia toivoisinkin, että sitoutuisitte tarvittaessa vauvan kanssa kolmen (3) - viiden (5) hoidon sarjaan. Yksi hoito kestää noin 30min, mutta aikaa sille kannattaa varata kokonaisuudessaan noin 1h.

Vauvahieronnasta voi saada avun moneen haasteeseen, mm. vauvan kehon kireyksiin, suolistovaivoihin, refluksiin, unihaasteisiin tai koliikkioireisiin.

Vasta-aiheita hoidolle ovat kuume, infektiot, antibioottikuurit ja viimeisen 3 vuorokauden sisällä saadut rokotteet. Huomioithan nämä siis varatessanne aikaa ja siirrä tarvittaessa jo varattua aikaanne.