Doulapalvelut

Millainen olen doulana?

Ensisijainen tavoitteeni doulana on tukea jokaista synnyttäjää löytämään oman voimansa ja luottamuksen kehoonsa ja kykyynsä synnyttää sekä kannustaa synnytyksessä mahdollisesti mukana olevaa puolisoa/muuta tukihenkilöä olemaan itselleen ja synnyttäjälle sopivalla tavalla maksimaalisena tukena.


Oma kiinnostukseni lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja ja luonnollista synnytystä kohtaan tukee taitojani niihin liittyen, mutta en ole ehdoton lääkkeettömyyden kannattaja. Lääkkeille ja toimenpiteille synnytyksissä on paikkansa, kun toive tai tarve niihin kumpuaa synnyttäjästä tai sikiön voinnista.


Vahvuuksiani doulana ovat tietotaito liittyen synnytyksen fysiologiaan ja luonnolliseen kulkuun, tieto erilaisista kivunlievityskeinoista ja taito toteuttaa lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja / ohjata niiden toteuttamisessa. Imetystietouteni on laajaa. Lempeyteni ja vankkumaton luottamukseni sinun kykyihisi, määrätietoisuuteni sekä kyky pysyä läsnä ja rauhallisena yllättävissäkin tilanteissa.


Otan päivystyksellisiä asiakkaita ja teen myös heti-doulauksia. Toimin doulana KYS:ssa synnyttäville sekä kätilöavusteisissa synnytyksissä Pohjois-Savon alueella.


En ole doula jokaiselle, mutta kuulostanko sinulle/teille sopivalta? Mikäli laskettu aikasi ajoittuu tammi-toukokuulle, otan nyt varauksia vastaan. Varaa aika maksuttomalle tutustumiskäynnille anna@untuvainen.fi

Huom! Kotona annetut palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.