Hinnasto

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Syvärentouttava, kehoa hoitava hoito. 75min

59€

Synnytyksen käynnistelyhoito vyöhyketerapian avulla

Syvärentouttava, kehoa hoitova ja synnytystä käynnistelevä hoito. 75min

69€

Synnyttäneen ja vauvan yhteinen vyöhyketerapeuttinen hieronta

Sekä äiti että vauva saavat lempeää, tehokasta hoitoa. 90min

79€

Elle tens-vuokraus

Elle tens 2/+ -laitteen vuokraus synnytyksen aikaiseen kivunlievitykseen. Vuokra-aika rv 38+0 - 42+0.

40€

Imetysohjaus

Yksilöllistä ohjausta ja tukea imetyksen tavanomaisissa haasteissa (esim. niukka tai runsas maidontuotanto, imuote, imetysasennot, imetyskipu...)

59€

Yksilöllinen synnytysvalmennus

Synnyttäjälle ja yhdelle tukihenkilölle. Valmennuksen sisältö räätälöidään toiveidenne pohjalta. Esim. synnytyksen vaiheet, lääkkeelliset ja lääkkeettömät kivunlievityskeinot, kädentaitojen opettaminen, puolison/muun tukihenkilön keinot tukea, tuki synnytystoiveen suunnitteluun...

129€

Synnytysdoula päivystyksellä alkaen rv 38+0

Sisältää 45min tutustumistapaamisen, etätuen puhelimitse alkaen rv 32+0, yksilöllisen synnytysvalmennuksen, lainavaraston vapaan käytön (kirjallisuus, tens, rebozo..), läsnäolo ja tuki synnytyksessä kunnes siitä on kulunut 1-2h, tuki ensi-imetyksessä, kotikäynti kun synnytyksestä kulunut 2-8viikkoa.

590€

Heti doula-palvelu

Soita mihin vuorokauden aikaan tahansa (Anna Miettinen p. 0456694216) kun synnytys on aktiivisesti käynnissä, niin tulen paikalli jos vain pääsen. Sisältää läsnäolon ja tuen synnytyssairaalassa, kunnes synnytyksestä on kulunut 1-2h. Tuen tarvittaessa ensi-imetyksessä. Käyn myös kotikäynnillä, kun  synnytyksestä on kulunu 2-8 viikkoa. 

390€

Odotusvalokuvaus, imetysvalokuvaus tai vastasyntyneen valokuvaus (alle 2vko ikäinen)

Kuvauspaikkana miljöö tai koti. Valintagalleria veloituksetta sähköpostiisi. Kuvausrekvisiitan vapaa käyttö. Viiden kuvan kuvapaketti 189e TAI ensimmäinen kuva 69e + lisäkuvat 39e/kpl.

189€

Synnytysvalokuvaus doula-asiakkaalle

Lisäpalveluna doulasopimuksen tehneelle. Synnytysvalokuvaus synnytyksen kannalta sopivina hetkinä (ensisijainen tehtäväni on toimia doulana). Sisältää valokuvien viimeistelytyön ja kuvien toimittamisen jpg-tiedostoina. 

199€

Dokumentaarinen synnytysvalokuvaus

Tutustumistapaaminen 45min, synnytyksen päivystäminen alkaen rv 38+0, synnytyksen dokumentaarinen valokuvaaminen kunnes synnytyksestä kulunut 1-2h, valokuvien viimeistelytyö, kuvat toimitettuna jpg-tiedostoina.

690€