Imetysohjaus

Siilinjärvellä, Kuopiossa ja lähialueilla tai etänä

Olen tällä hetkellä pääosin vanhempainvapaalla, mutta työskentelen satunnaisesti sunnuntaisin. Tästä johtuen tällä hetkellä imetysohjausta toteutetaan etänä tai voitte pyytää minut kotikäynnille. Syksyllä olen pystyttämässä oman työtilan, jolloin voitte varata aikoja myös sinne. 

Kotikäynti 60min 

55€

Sopii esim. silloin, kun yksi tiedossa oleva haaste imetyksen kanssa.

Kotikäynti 90min 

80€

Sopii esim. silloin, kun haaste ei tiedossa tai niitä useampia.

Kotikäynti 90min odotusaikana 

80€

Kun haluat valmistautua tulevaan, mahdollisesti ensimmäiseen imetykseen tai haluat  käsitellä edellistä imetystä ennen uutta.

Etänä 45min 

38€

Sopii esim. silloin, kun yksi tiedossa oleva haaste imetyksen kanssa.

Etänä 75min 

62€

Sopii esim. silloin, kun haaste ei tiedossa tai niitä useampia.

Kotikäynti Rauhassa 2h 

99€

Imetyspettymyksen käsittelyyn.

Imetyksen ja siihen liittyvien haasteiden kanssa ei kannata jäädä yksin. Tarjoan Siilinjärven, Kuopion ja niiden lähikuntien alueella imetysohjausta.

Huomioithan, että en ole terveydenhoitoalan ammattilainen, joten en tee lääkeneuvontaa tai anna ohjeita lisämaitojen purkamiseen. Pyydä näitä hoitavalta taholta esimerkiksi oman neuvolanne terveydenhoitajalta tai Kuopion yliopistollisen sairaalan imetyspoliklinikalta. (Voit varata ajan imetyspoliklinikalle synnytyksen jälkeen kotiutumisen yhteydessä tai ottamalla yhteyttä neuvolaan. Voit varata ajan myös mahdollisen naistenpoliklinikkakäynnin yhteydessä.)

Mitä minä tiedän imetyksestä?

Perustietoni ovat erittäin hyvällä pohjalla. Olen käynyt imetystuen peruskurssin (2016), jonka jälkeen olen nyt kuusi vuotta toiminut vapaaehtoisena imetystukiäitinä. Kävin WHO:n imetysohjaajakoulutuksen (2020). Aihe on lähellä sydäntäni ja kiehtoo, joten päivitän jatkuvasti tietotaitojani siihen liittyen. Ohjaajana olen lempeä ja ohjaustapani on perhelähtöistä. Tavoitteeni on selvittää teidän toiveenne imetyksen suhteen ja tukea teitä toiveenne tavoittamiseksi mikäli mahdollista.

Mitä imetysohjaus voi olla?

- Ohjausta odotusaikana imetykseen valmistautumisessa. Voiko siihen valmistautua? Mitä siitä kannattaa tietää?

- Ohjausta tavanomaisten imetyshaasteiden kanssa, kuten maidon niukka tai runsas tuotanto, rintaraivarit, lakkoilu, pureminen jne.

- Imuotteen tarkastusta ja ohjausta hyvän otteen löytämisessä.

- Ohjausta rintojen hoitamisessa imetysaikana.

- Ohjausta teille sopivien imetysasentojen löytämisessä.

- Ohjausta imetyksen lopettamisen kanssa.

- Saat halutessasi lainaan aiheeseen liittyvää kirjallisuutta kattavasta "kirjastostani".

Teen imetysohjausta kotikäynteinä (voimme tavata myös muualla jos haluatte) sekä etäyhteydellä.

Soita, laita viestiä (Anna p. 045 669 4216) tai ota yhteyttä, niin katsotaan olisiko minusta teille apua. Jos haasteenne vaativat eritystason osaamista, ohjaan teidät eteenpäin.