Vuokraus

Elle Tens-laitteet

Elle Tens

Turvallinen, tehokas ja lääkkeetön kivunlievityskeino synnytykseen

Elle Tens-laite on suunniteltu synnytyksen aikaiseen kivunlievitykseen. Tens-laite lähettää heikkoja sähköimpulsseja hermokudokseen elektrodien avulla. Se auttaa kehoa vapauttamaan sen omaa endorfiinia, joka lievittää kipua. Moni synnyttäjä kokee tens-laitteen erittäin hyvänä kivunlievityskeinona. Tens-laitteessa on myös supistusten välien ja keston laskuri ja näyttö.

Minulla on vuokrattavana Elle Tens+ ja Elle Tens 2-laitteita synnytykseen. Niiden ominaisuudet ovat täysin samat kivunlievityskäytössä.

Vuokra-aika on tavallisesti raskausviikolta 38+0 synnytykseen asti. Laite on palautettava viimeistään 42+0. 

Laite on noudettavissa Siilinjärven Kasurilasta tai erikseen sovittaessa voidaan toimittaa Siilinjärven ja Kuopion alueella. Voin myös postittaa laitteen vuokralle, tällöin vuokraaja huolehtii postituskustannuksista edestakaisin (6,90e x 2). 

Laite desinfioidaan vuokrausten välillä huolellisesti ja jokaisella synnyttäjällä on aina omat, uudet elektrodit. Mukaan tulee laite kaulanauhalla, tarvittavat johdot, varaparistot, uudet elektrodit ja käyttöohjeet. 

Soita (Anna p. 045 669 4216) tai laita viestiä, niin katsotaan olisiko laite sinulle vapaana. Opastan laitteen käytössä ja olen etätukena sen kanssa tarvittaessa.

Erikseen sovittaessa myös muu vuokra-aika on mahdollinen. 

Hinta 40e (sis. ALV 24%). Omille doula-asiakkaille hinta katsotaan erikseen.