Elle Tens-vuokraus

Turvallinen, tehokas ja lääkkeetön kivunlievityskeino synnytykseen

Elle Tens-laite on suunniteltu synnytyksen aikaiseen kivunlievitykseen. Tens-laite lähettää heikkoja sähköimpulsseja hermokudokseen elektrodien avulla. Se auttaa kehoa vapauttamaan sen omaa endorfiinia, joka lievittää kipua. Moni synnyttäjä kokee tens-laitteen erittäin hyvänä kivunlievityskeinona. Tens-laitteissani on myös supistusten välien ja keston laskuri ja näyttö.

Minulla on vuokrattavana Elle Tens+ ja Elle Tens 2-laitteita synnytykseen. Niiden ominaisuudet ovat täysin samat kivunlievityskäytössä.

Vuokra-aika on tavallisesti raskausviikolta 38+0 synnytykseen asti. Laite on palautettava viimeistään 42+0. 

Laite on noudettavissa Siilinjärven Kasurilasta tai Kuopiosta omien menojeni mukaisesti.

Voin myös postittaa laitteen vuokralle, tällöin vuokraaja huolehtii postituskustannuksista edestakaisin (6,90e x 2). 

Laite desinfioidaan ja testataan vuokrausten välillä huolellisesti ja jokaisella synnyttäjällä on aina omat, uudet elektrodit. Mukaan kuuluu laite kaulanauhalla, tarvittavat johdot, uudet elektrodit, paristot, varaparistot, -elektrodit ja -johto sekä käyttöohjeet.

Soita (Anna p. 045 669 4216) tai laita viestiä, niin katsotaan olisiko laite sinulle vapaana. Opastan laitteen käytössä ja olen etätukena sen kanssa tarvittaessa.

Luethan ennen vuokrausta alta vuokrauksen ehdot.

Erikseen sovittaessa myös muu vuokra-aika on mahdollinen. 

Hinta 40e (sis. ALV 24%). Omille doula-asiakkaille ilmainen. Päivystysdoula-asiakkaalla laite alkaen rv 38+0. Huomioithan, että hetidoula-asiakkaille otan laitteen myös mukaan mikäli sellainen on vapaana ja saat laitteen vasta aktiivisen synnytyksen ollessa jo käynnissä. Paremman hyödyn laitteesta saat, kun vuokraat sen käyttöösi jo ennen synnytystä, jolloin laite on sinulla jo heti synnytyksen alkaessa.

Elle tens-laitteiden vuokrausehdot

EHDOT

Laitteen käyttötarkoitus:

Elle Tens-laitteet on tarkoitettu synnytyksen aikaiseen kivunlievitykseen sekä jälkisupistusten hoitoon. Laite sopii käytettäväksi synnytyksessä alkaen raskausviikolta 37+0.

Asiakas sitoutuu lukemaan laitteen käyttöohjeet huolellisesti sekä noudattamaan niitä.

Vuokra-aika:

Raskausviikolta 38+0 synnytykseen asti. Laite on kuitenkin palautettava viimeistään kun raskausviikkoja olisi 42+0, eli vuokra-aika on maksimissaan neljä (4) viikkoa. Jos synnytyksesi kuitenkin tapahtuu vasta raskausviikon 42+0 jälkeen, ota yhteyttä, niin katsotaan voisiko vuokra-aikaa tapauskohtaisesti pidentää.

Vuokra-ajan ylitys ilman erillistä sopimusta:

Jos asiakas jättää laitteen palauttamatta ajoissa, peritään häneltä jokaiselta palautuksen myöhästymisen alkavalta viikolta viidentoista (15) euron sakkomaksu.

Vuokrauspaketti sisältää:

- yksi (1) säilytyslaatikko ja yksi (1) kantopussi

- yksi (1) Elle tens + tai Elle tens 2-laite pikalukollisella kaulanauhalla

- neljä (4) AA-paristoa (kaksi käyttöön ja kaksi varalle)

- kolme (3) johdinta (kaksi käyttöön ja varajohdin)

- kaksi (2) avaamatonta elektrodipakkausta (yksi pakkaus sisältää neljä (4) elektrodia) (yksi pakkaus käyttöön ja toinen varalle HUOM! Jos avaat myös toisen elektrodipakkauksen tästä suoritetaan lisäveloitus 10e laitetta palautettaessa.)

- kahdet (2) käyttöohjeet (pikaohje ja varsinainen ohje)

Toimitus:

Vuokrapaketti on noudettavissa Siilinjärven Kasurilasta, keskustasta tai se voidaan erikseen sovittaessa toimittaa Siilinjärven sekä Kuopion alueella.

Jos asiakas haluaa vuokrapaketille postituksen on hän velvollinen korvaamaan postituksesta aiheutuvat kustannukset kuusi (6) euroa yhdeksänkymmentä (90) senttiä.

Palautus:

Vuokrapaketin palautus tapahtuu Siilinjärven Kasurilaan tai se voidaan erikseen sovittaessa noutaa Siilinjärven tai Kuopion alueella.

Jos asiakas on vuokrannut paketin pidemmän matkan päähän on hänen mahdollista palauttaa vuokrapaketti postitse. Tällöin asiakas on velvollinen maksamaan postituksesta aiheutuvat kustannukset itse.

Yhteystiedot palautusta varten:

Palautuksen voi tehdä Postin toimipisteeseen Shell Helmisimpukka seuraavilla tiedoilla:

Untuvainen / Anna Miettinen

c/o Golftie 11

71800 Siilinjärvi

p. 045 669 4216

Käyttöohjeiden noudattaminen:

Asiakas on velvollinen lukemaan laitteen mukana tulevat käyttöohjeet ja noudattamaan niitä.

Korvausvelvollisuus:

Mikäli asiakkaan todistetaan käyttäneen laitetta käyttöohjeiden vastaisesti ja tästä on aiheutunut laitteen vahingoittuminen, on hän velvollinen suorittamaan kertakorvauksen satakolmekymmentä (130) euroa Untuvaiselle.

Mikäli asiakas on huolimattomuudellaan aiheuttanut laitteen vahingoittumisen sen käytön, säilytyksen tai postituksen aikana, on hän velvollinen suorittamaan kertakorvauksen satakolmekymmentä (130) euroa Untuvaiselle.

Mikäli laite katoaa tai sitä ei palauteta neljän (4) viikon kuluessa vuokra-ajan alkamisesta ilman sopimukseen tehtyä erillistä vuokra-ajan muutosta on asiakas velvollinen suorittamaan kertakorvauksen satakolmekymmentä (130) euroa Untuvaiselle.

Erääntyneisiin laskuihin lisätään voimassa oleva viivästyskorko.

Takuu:

Laite on käyttöönottotarkastettu ennen vuokraajalle toimittamista ja se on silloin toimivaksi todettu. Mikäli vuokraaja tästä huolimatta havaitsee laitteessa vian tai puutteita, on hänen otettava välittömästi yhteyttä vuokranantajaan Untuvainen/Anna Miettinen, p. 045 669 4216 tai anna@untuvainen.fi

Takuun puitteissa laite pyritään vaihtamaan toimivaan laitteeseen mahdollisimman pian tai vaihtoehtoisesti vuokrasumma palautetaan asiakkaalle.

Hinta:

Vuokrauspaketin hinta on neljäkymmentä (40) euroa, ellei muuta ole erikseen sovittu.

Kuittaamalla nämä ehdot luetuksi asiakas sitoutuu noudattamaan niitä.